funny selfie picures almere selfiestudio

Funny Selfie Pictures de leukste selfie studio in Almere

Funny Selfie Pictures de leukste selfie studio, met geweldige fotosettings. Leuk om je TikTok ,Instagram of andere social media foto's of video's te maken. Uniek en betaalbaar. Leuk idee als vrijgezellenuitje met bride to be sjerp of als vriendenuitje. Ook zijn er fotoframes aanwezig voor een huwelijksaanzoek.

funny selfie pictures almere hotspot mado fotostudio markerkant 11 21 almere

Deze leuke hotspot in Almere is echt iets voor een uitje met familie, vrienden of meiden dag, met meer dan 13 gave Funny Selfie settings waar je de allerleukste foto's en filmpjes kunt maken voor bijvoorbeeld social media. Met een woonkamer op zijn kant, een echte mindf#ck. Het zwart-witte 3D spiraal en blokken wand. Het woorden decor, cocktailbar, wasmachine waar je uitkomt. Een mooie gouden Good Vibes setting met glitters en lichtjes. Ook leuk de knal roze candy wand. De TikTok fotoframe, "Will you marry me" foto frame om een huwelijksaanzoek te doen. Ook een echte GreenWall waar je foto's en filmpjes kunt maken en er later een grappige achtergrond in kan plaatsen. En nog veel meer... Kom alleen, met je vrienden of familie en geniet van deze geweldige fotoshoot locatie. Absoluut een aanrader voor een vrijgezellen feestje, of gezellig met je vriendinnen.

Ook is er een mooie horeca ruimte aanwezig om met elkaar nog een hapje of drankje te nuttigen.

funny selfie pictures almere tiktok uitje

Tijdsduur: Je verblijft 1,5 uur in de Funny Selfie Studio. Deze ruimte is gedurende deze tijd geheel privé voor jullie beschikbaar. Dus het is een Corona proof uitje!

Kosten: €15,- per persoon.
Kinderen tot en met 12 jaar €12,50 per persoon.
Leeftijd: Tot en met 9 jaar onder begeleiding van een volwassene, vanaf 10 jaar en ouder heeft zelfstandig toegang. 

U kunt bij ons cash of met Pin betalen.

Wil je Funny Selfie Pictures als verjaardagfeestje geven van 10 tot 16 jaar, Klik hier.

 

 

Enkele tips!

* Laad je telefoon op of neem een powerbank mee.

* Zorg dat je genoeg geheugen vrij hebt op je mobiel.

* Voor de GreenWall is het belangrijk geen groene kleuren in je kleding te hebben.

Reserveer nu je eigen tijdframe en geniet in de Funny Selfie Pictures studio welke geheel voor jou beschikbaar is. Dus Corona proof.

Openingstijden

  • Maandag tot en met Zondag 10:00 - 23:00 uur